El Castell torna a la victòria després de la derrota front al líder

| CFS Biar | Esports
El Castell torna a la victòria després de la derrota front al líder

SAN BLAS SAX 3-4 CASTELL DE BIAR

Visitàvem al San Blas Sax el dissabte amb l'obligació de guanyar per a reposar-nos de la derrota davant el líder i tornar a sumar.

Començava el partit amb intercanvi de colps i alternatives per a tots dos equips. Van ser ells els qui van colpejar primer (1-0) en un partit rar que es disputava en pavelló neutral (Salinas). L'escenari anticlimàtic no va suposar problema per a Pablo, el tirà del gol de la categoria, que després de rebre una falta no xiulada i quedant en el sòl, va estar espaviladíssim per a alçar-se després d'un error en l'eixida de pilota del San Blas i posar l'empat (1-1). El més llest de la classe. Seua va ser també l'assistència del 1-2 abans del descans, que convertia Marcos per a anar-nos amb avantatge a l'entreacte, mentre que el segon entrenador i un jugador local s'anaven a la dutxa abans d'hora per protestes reiterades al col·legiat.

Així començava la segona part, sense dominador, i rebíem el 2-2 després d'una falta dubtosa assenyalada en la nostra contra. En un partit gris del Castell, Pablo va tornar a dissipar els nuvolots amb un bon gol per a tornar a posar-nos per davant (2-3). Amb l'equip carregat de faltes, vam cometre la sisena a menys de 10 minuts del final, amb el conseqüent doble penal que un encertadíssim Jaime es va encarregar de detindre. Amb els locals bolcats a dalt, Aitor va rebre una filtració a l'àrea i, amb tota la calma, batia subtilment a l'arquer per a sentenciar, a priori, el xoc (2-4).

Encara va tindre temps el Sax d'acurtar distàncies i a un minut del final posar el 3-4. Ja amb tot perdut, vam concedir una última ocasió dels locals, que Jaime va detindre amb èxit, i no va haver-hi temps per a més.

L'article té 20 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).