• Inici
  • Esports
  • El Xaloc Alacant posa en valor el treball de l'esport biarut

El Xaloc Alacant posa en valor el treball de l'esport biarut

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Xaloc Alacant posa en valor el treball de l'esport biarut

L'ús generalitzat des de fa anys de les xarxes socials ajuda a visibilitzar pràcticament tots els àmbits de la vida. L'esport és un d'ells, i per xicotet o gran que siga un club, i siga la que siga la seua disciplina, no és estrany que es visibilitze a través de les xarxes socials.

237

És el cas del Xaloc Alacant FS, qui recentment ha volgut posar en valor l'esport biarut, reconeixent el treball de la biaruda Ángela Palazón Conca, qui actualment milita en l'equip femení de futbol sala, cal recordar que després del seu pas per la primera divisió, actualment el Xaloc Alacant competeix en la segona divisió sènior d'àmbit estatal.

235

D'altra banda, el Xaloc Alacant posa en valor també el jove biarut Víctor Guill Vidal, actualment jugador de l'equip masculí de Powerchair (Futbol sala en cadires de rodes motoritzades), el club actualment competeix en la Segona categoria d'àmbit estatal de futbol sala. El Xaloc ha volgut definir com a "biaruts i biarudes il·lustres que representen el seu gran poble".

236

238

L'article té 740 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).