• Inici
  • Esports
  • Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

| CD Biarense | Esports
Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

C.F. Fairplay Villena 0-0 Benjamí

Aleví 2-6 Novelda U.D.

Cadet 1-7 U.D. La Coca Aspense

C.V. Elx 3-1 Cadet

C.V. Elx 3-0 Infantil

Infantil volei

208

El dissabte passat l'infantil de vòlei visitàrem Elx a les 9:00h per disputar a les 13:00h la 4 jornada. Partit per oblidar on les nostres no van mostrar en cap moment el bon joc dels entrenaments.

Vam concedir molts errors en el saque, no erem capaces de llegir el joc de les rivals, cosa que ens feia arribar tard a les pilotes i no vam ser efectives a l'hora d'atacar
Resultat final: 3-0 per a locals. Menció especial per a Neus que no va deixar de lluitar fins l'últim punt.

La propera setmana l'equip descansa a causa de la festivitat del mig any.

Cadet volei

209

Dissabte passat jugàvem contra l'equip d'Elx, on vam tornar a demostrar que a poc a poc anem millorant, però encara ens falta.

Vam perdre 3-1, però els sets llevant el primer van ser bastant igualats, cal continuar treballant per a obtindre això que encara no sabem aquesta temporada, que es diu victòria, només l'esforç farà que arribe.

Content amb les xiquetes i estic segur que arribarà.1,2,3 Biarense oé!

Benjamí

210

Partit empatat 0-0 en el qual el C.D.Biarense benjamí va ser un poc superior, amb diverses ocasions clares i un gol anul·lat molt rigurós. Va faltar tranquil·litat als dos equips per jugar la pilota. El benjamí ha de seguir treballant molt per a poder anar millorant com a conjunt.

Cadet

211
El passat dissabte vam rebrea casa a l'equip d'Asp sense cap èxit, ja que vam fer el pitjor partit del que va de temporada i del que esperem fer "borrón y cuenta nueva" quant abans.

La primera part no va estar mal on van acabar perden 1-3 amb gol de Xavi que va possar el 1-1, però als últims minuts van aprofitar 2 contres per deixar difícil el partit.

La segona part va ser quan vam entrar en declivi,no vam començar mal tenint un bon mà a mà de Hristian contra el porter i una bona arrancada de Rafa per banda dreta. L'ànim de remontar se'n va anar ràpid ja que després d'un córner en curt van fer el 1-4 i d'allí van fer tres gols més sense pràcticament dificultat.

Vam acabar amb els ànims baixos i esperem poder fer un bon paper el divendres contra el Novelda a pesar de les dues baixes de Rubén i Sergi que segueix amb la sanció.

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).