• Inici
  • Esports
  • Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

| CD Biarense | Esports
Cròniques i resultats de les categories inferiors i la secció de volei

Prebenjamí (descans)

Aleví 4-5 Agost C.F.

Monforte C.F. 3-2 Cadet

C.V. Villena 3-1 Infantil volei

C.V. Villena 3-1 Cadet volei

Aleví

 201

Partit per aprendre. El partit va començar de la millor forma possible. 3-0 en un tres i no res. El resultat no podia ser millor al final de la primera part. Però era enganyós. Els tres primers tirs a porta havien pujat al marcador local. Per contra, l'equip d' Agost ja al final de la primera meitat no encertava amb les diferents oportunitats per perforar la porteria local. Després del descans, el guió va canviar i l'equip visitant va marcar fins empatar a 3. Vàrem seguir amb un futbol molt combinatiu i després de dos bones jugades conseguiren marcar el 3-5. Però l'equip aleví lluny de baixar els braços, vàren continuar lluitant i a falta de cinc minuts per al final van marcar el definitiu 4-5. Encara hi haguè temps per a marcar l'empat, però el remat desde dins de l' àrea se'n va anar alt. Una llàstima de partit, per el bon començament del mateix. Sols queda mirar cap endavant i seguir treballant.

Cadet

 202

El dissabte per la vesprada el Cadet vam anar a jugar la cuarta jornada de lliga a Monfort. Va ser una vesprada en la qual el clima no donava ganes de jugar però malgrat el temps vam poder veure un partit molt entretingut.

En la primera part el Monfort va ixir molt fort i ens vam saber defendre prou bé els primers vint minuts, ja després, l'equip local es va desunflar un poc i vam començar a tenir més baló. En aquells últims minuts vam ser superiors a ells i per un xut des de fora de l'àrea Xavi va possar el 0-1 amb el qual ens anarem al descans. Al començar la segona part els de Monfort van buscar el gol mitjançant tirs de llarga distància sense èxit, ja que ens vam defendre molt bé i vam aprofitar la velocitat d'Aitor per a possar el 0-2 amb una gran contra. Però quan pareixia que el partit ja estava acabat els locals van conseguir marcar el 1-2 un gol que els va donar ales per afrontar el final del partit. No van passar ni deu

minuts i apretant-nos amb una pressió alta ens van forçar el error que els va donar el 2-2. Aquell gol ens va sentar com una gerra d'aigua freda i a la última jugada van marcar el 3-2.
Vam mereixer més i una pena que per uns mals minuts finals no poguerem guanyar ni un punt, però ens quedem en la resta de partit i a seguir millorant fins aconseguir el camí dels punts i el bon joc.

 Cadet volei

 203

Aquest dissabte ens enforntàvem a l'equip veí on la falta d'encert, va fer que sumàrem la segona derrota consecutiva. El partit va començar de manera regular, sense demostrar tot el que entrenem i sabem fer dins la pista, quedant 25-16. El segon set el vam comernçar bé la qual cosa ens va fer aconseguir el set amb un 17-25. Al tercer i quart set, l'equip no va saber com parar al Villena, que va fer que es decantara la victòria per a elles 3-1. Continuarem treballant per a obtindre resultats i millores. 1,2,3 Biarense, oé!

L'article té 39 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).