Perilla la continuïtat del projecte esportiu del Biarense

| Eduard Garcia Molina | Esports
Perilla la continuïtat del projecte esportiu del Biarense

Hui mateix el CD Biarense ha fet públic un comunicat a través de les seues xarxes socials, on es manifesta que després de la seua assemblea ordinària no s'ha pogut formar nova Junta Directiva, per tant sense una nova directiva l'actual es quedaria com a gestora del club i no es realitzarien les incripcions per arrancar la nova temporada.

Una situació que seria sense data de caducitat, i un fet a més a més que entre altres posaria en risc que el club puga jugar en la nova categoria de Preferent després de l'ascens de l'equip infantil de volei, entre altres. A continuació s'ofereix el comunicat del Biarense:

Comunicat del club

El CD Biarense posa en coneixement de tots i totes que diumenge 1 d’agost es va celebrar l’assemblea ordinària i, al seu punt de renovació de l’actual Junta Directiva no es va presentar ningú.

Volem fer saber que, en cas de no eixir cap càrrec per ostentar la directiva, l’actual junta es quedaria com a gestora del Club, i tota activitat esportiva del mateix es paralitzaria. No inscriuriem als equips, ni arrancariem la nova temporada, quedant-se el Club en un estat de inactivitat sense data de caducitat.
 
Preguem a tots i totes, pares i mares, que penseu en allò que més voleu. L’esport per als xiquets i xiquetes del Biarense, per als seus joves, és molt important. Aquesta es una tasca molt gratificant, que podreu dur a terme amb l’ajuda de la directiva sortint, i amb la coordinadora esportiva, figura que continuaria el seu treball en el Club, amb Virtu al front.
 
Us demanem col.laboració i compromís amb aquest Club, referent esportiu del nostre poble i que, sense el vostre recolzament, estarà condemnat a la seua desaparició.

Moltes gràcies.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 12 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).