La biaruda Ángela Palazón Conca renova un any més amb el Xaloc Alacant

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ángela Palazón Conca renova un any més amb el Xaloc Alacant

La biaruda Ángela Palazón Conca, qui va fitxar fa dos anys pel Xaloc Alacant F.S., quan era equip de primera divisió als seus 25 anys, ha renovat recentment amb el club alacantí per una tercera temporada.

Palazón, de 27 anys, ha renovat per tercer any consecutiu amb el Xaloc Alacant FS, el club ho ha qualificat com "renovació de luxe i compromís". La temporada vinent l'equip alacantí haurà de lluitar per tornar a la màxima categoria del futbol sala femení, després de jugar dos anys en Primera Divisió, per al Xaloc la renovació d'Ángela és un pilar important per a la consecució d'este objectiu.

Un important palmarés

En seu palmarés Palazón ha guanyat 2 campionats de la Lliga de Segona Divisió i 4 “Play-Off” d’ascens a Primera Divisió en futbol-11 amb el Sporting Plaza de Argel i en futbol sala amb la Universitat d’Alacant als Campionats Universitaris. També ha obtingut 2 Campeonats d’Europa, 5 medalles d’or, 2 de plata i 1 de bronze a campionats espanyols, entre altres.

També podeu llegir l'entrevista realitzada per Biar Digital a Ángela en octubre de 2018.

L'article té 16 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).