• Inici
  • Esports
  • Els equips infantil, benjamí i prebenjamí de futbol del Biarense juguen de nou

Els equips infantil, benjamí i prebenjamí de futbol del Biarense juguen de nou

| CD Biarense | Esports
Els equips infantil, benjamí i prebenjamí de futbol del Biarense juguen de nou

El passat cap de setmana i com a símptoma d'anar tornat poc a poc a la normalitat dins de la situació sanitària actual, els equips del CD Biarense de futbol corresponents a les categories d'infantil, prebenjamí i benjamí, es van traslladar a la localitat de Saix per jugar els seues respectius partits amistosos.

Els més menuts del club tornen a xafar la gespa després d'un any sense fer-ho a causa de la Covid 19. Des del club s'ha facilitat a través de les seues xarxes socials la crònica de l'equip infantil, que va disputar dissabte el seu encontre, mentre que benjamins i prebenjamins ho van fer diumenge.
 
Victòria per a l'infantil del Biarense
 
Els menuts van començar nerviosos, "fruit de la falta de minuts", tot i que poc a poc es feren amb el control de la possessió, tot i això els de Saix s'avançaren en el marcador. Tot i això han continuat amb el bon joc, fruït del qual el gol de l'empat per als biaruts va arribar a cinc minuts d'acabar la primera part, gol d'Álvaro de penalt. En la segona part la tònica favorable al joc del Biarense va continuar, i a falta de set minuts per al final una gran jugada de Pablo per la banda dreta i una gran definició de Jorge Ribera va aconseguir el gol per als visitants, posant l'1 a 2 en el marcador.
 
116
 
Benjamí i prebenjamí
 
Pel que fa al benjamí va empatar (UD Sax 4-4 CD Biarense benjamí), i els més menuts, els prebenjamins d'emportaren l'encontre: UD Sax 3-5 CD Biarense Prebenjamí.
 
117

L'article té 79 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).