[vídeo] La biaruda Anna Ferre Navarro campiona provincial en 100 metres tanques a Elx

| Eduard Garcia Molina | Esports
[vídeo] La biaruda Anna Ferre Navarro campiona provincial en 100 metres tanques a Elx

La biaruda Anna Ferre Navarro (2019)

El passat dissabte 29 de maig es disputava a Elx el Campionat Provincial absolut d'atletisme, on es va comptar amb presència biaruda i on les atletes Anna Ferre Navarro i Clara López Francés van tindre una immillorable actuació.

Per la seua banda, Ferre (Club d'Altetisme de la Vall d'Albaida -CAVA-) va quedar primera en els 100 metres tanques en la categoria Sub-18, convertint-se per tant en campiona provincial, un èxit per a la jove atleta i el seu entrenador Toni Verdú. Mentre que en la mateixa prova però en la categoria Sub-20, Clara López (Club Atletisme Elx Decathlon) ha quedat en tercera posició, tancant també una gran actuació. Cal dir que les dues atletes competiren en categoria absoluta, com permet el reglament per a les seues respectives categories.

Cal dir que la diferència en la categoria no és sols respecte a l'edat de les competidores, sinó també respecte a l'alçada de les tanques que han de superar les atletes, ja que en l'absoluta és de 0,84 m, i en la categoria Sub-18 l'alçada és de 0,76 m, marcant una important diferència.

ClaraLopez

Clara López Francés

Tercera en llançament de jabelina i bona actuació de Xavi Verdú

Val a dir també que per part de Clara López va aconseguir la tercera plaça en llançament de javelina. Pel que fa a l'esport masculí, el també biarut Xavi Verdú va quedar setè classificat en la seua categoria i 2n màster en 5.000 metres lineals.

XaviVerdu

Xavi Verdú durant un entrenament

L'article té 11 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).