La jugadora Ester Guill Bordera aspira a entrar en el Programa d'Especialització Esportiva de Xest

| Eduard Garcia Molina | Esports
La jugadora Ester Guill Bordera aspira a entrar en el Programa d'Especialització Esportiva de Xest

La jugadora de l'equip infantil de voleibol del CD Biarense Ester Guill Bordera, ha realitzat les proves per al Pla d'Especialització Esportiva (PEE) de Xest, proves realitzades a la localitat d'El Campello, concretament a l'Institut Enric Valor de la població de la comarca de l'Alacantí.

Al llarg d'esta setmana se sabran els resultats obtinguts per la jove jugadora biaruda. Com no podia ser d'altra forma des del seu club han mostrat el seu orgull "davant la seua valentia i passió per aquest esport tan bonic".

Més d'un centenar de jugadores i jugadors

Segons s'ha informat des de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana (FVCV) més d'un centenar de jugadores i jugadores de tot el País Valencià han realitzat les proves a entrar en el PED de Xest -de les sigles en castellà-. Segons la federació "es tracta d’un rècord, ja que mai abans s’havien registrat tantes sol·licituds i demostra que el voleibol de la Comunitat gaudeix de molt bona salut".

Fotografies: CD Biarense

 
085

L'article té 12 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).