El jugador del Biarense Pablo Sáez Veracruz seleccionat per a jugar a la Winter Cup Salou

| Esports
El jugador del Biarense Pablo Sáez Veracruz seleccionat per a jugar a la Winter Cup Salou

L'esport biarut està novament d'enhorabona, esta volta per la part futbolística, ja que el jove jugador Pablo Sáez Veracruz ha sigut seleccionat per a disputar la Winter Cup Salou 2020 amb la selecció Acatec España Élite.

Pablo juga actualment en l'equip infantil del CD Biarense com a segon davanter, val a dir que des de l'equip Acatec s'ha volgut destacar les qualitats de Sáez, com ara "la seua capacitat per a jugar entre línies, a caure a banda i a jugar com fals 9". Parlen també del seu "grandíssim dispar amb ambdues cames" i la "gran facilitat per a veure porta". 

El torneig de futbol està previst que se celebre del 5 al 8 de desembre a Salou, i com no pot ser d'altra forma familiars i el seu club, el Biarense, s'ha bolcat amb Pablo desitjant-li que disfrute amb el seu pas per la competició.

L'article té 8 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).