• Inici
  • Esports
  • El jugador del Biarense Álvaro Martínez Calderón seleccionat per a jugar en la València Soccer Cup

El jugador del Biarense Álvaro Martínez Calderón seleccionat per a jugar en la València Soccer Cup

| Eduard Garcia Molina | Esports
El jugador del Biarense Álvaro Martínez Calderón seleccionat per a jugar en la València Soccer Cup

L'esport biarut està novament d'enhorabona, esta volta per la part futbolística, ja que el jove jugador Álvaro Martínez Calderón ha sigut seleccionat per a disputar la València Soccer Club amb la selecció Acatec España Élite.

Álvaro juga actualment en l'equip infantil del CD Biarense com a defensa central, val a dir que des de l'equip Acatec s'ha volgut destacar les qualitats de Martínez com ara "la seua visió de joc i precisió en els passes, jugador amb molta tècnica, bona conducció del baló i bon xut".

El torneig de futbol està previst que se celebre del 9 al 12 d'abril a Torrent, i com no pot ser d'altra forma familiars i el seu club, el Biarense, s'ha bolcat amb Álvaro desitjant-li que disfrute amb el seu pas per la competició.

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).