El jugador del Biarense Darío Carrión Valdés seleccionat per a jugar en la Madrid International Cup

| Eduard Garcia Molina | Esports
El jugador del Biarense Darío Carrión Valdés seleccionat per a jugar en la Madrid International Cup

L'esport biarut està novament d'enhorabona, esta volta per la part futbolística, ja que el nostre jove veí Darío Carrión Valdés ha sigut seleccionat per disputar la Madrid Internacional Cup 2019 amb la selecció Acatec España Elite.

Darío juga actualment en l'equip benjamí del CD Biarense, val a dir que des de l'equip Acatec s'ha volgut destacar les qualitats de Carrión com a "ràpid i lluitador, amb molta visió de joc i un xut potent". El nostre jove veí ocupa la demarcació de davanter, tot i que també pot ocupar la d'extrem esquerre.

La quarta edició del torneig de futbol base Madrid International Cup es disputarà a la capital d'Espanya del 5 al 9 de desembre, i com no pot ser d'altra forma familiars i el seu club, el Biarense, s'han bolcat amb Carrión desitjant-li que disfrute amb el seu pas per la competició.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).