El CD Biarense de Voleibol cadet aconsegueix ascendir de categoria i jugarà en Preferent

| Eduard Garcia Molina | Esports

Després de quedar segones en la classificació regular, les xiques de la secció de volei cadet del CD Biarense, així com la seua entrenadora i entrenador van afrontar el passat cap de setmana al Pavelló Municipal la fase d'ascens.

01

Actualment el CD Biarense juga en la categoria d'Iniciació al rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en categoria Zonal i gràcies a les victòries en la fase d'ascens han pujat de categoria com a segones classificades a la categoria de Preferent.

Si bé és cert que les nostres xiques han jugat la fase d'ascens a casa gràcies a que es va sol·licitar per part del club ser la seua d'esta fase d'ascens i la Federació de Volei ho va concedir, però tenien el handicap de no haver pogut preparar suficientment esta fase d'ascens, fet que altres clubs sí que van poder fer, per la proximitat de les Festes de Maig de Biar i la fase d'ascens. Una fase d'ascens que com recorda l'entrenadora del CD Biarense de volei, Marisol Troncoso, ja es va organitzar per part del club local l'any 2007, però el pavelló on es va realitzar va ser el de Villena, per no estar el de Biar construït encara.

Una fase d'ascens que tot i que el Biarense va començar amb derrota, 1-3 davant del CV Elx -primer classificat-, va continuar amb la victòria de les nostres per 3-2 en el segon partit sobre el CV Sant Joan, i per 3-1 per a les biarudes en l'últim i definitiu partit sobre el CV l'Illa de Castelló de la Plana. Sumant finalment 5 punts i classificant-se en segon lloc, plaça que li dóna el dret de pujar de categoria i jugar la temporada que ve en Preferent.

Un equip més unit 

Segons l'entrenadora, la també biaruda Marisol Troncoso, han viscut amb molta alegria l'ascens, "ja que ha sigut un èxit poc esperat i molt lluitat durant els tres partits que vam jugar. Aquesta victòria ha afavorit a que l’equip estiga més unit i que es vega tot l’esforç que hem fet durant tot l’any, ja que açò es una mostra de tot el treball de la temporada".

De moment les jugadores i cos tècnic agafaran un descans una volta finalitzada la temporada i amb l'ascens aconseguit, tot i que al mes de juliol reprendran la seua activitat amb el Campus de Volei que porten ja tres anys organitzant. Ara marquen l'objectiu en formar un equip de la categoria juvenil per a que jugue en Preferent.

 111

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).