El CD Biarense de Voleibol classificat per a jugar la fase d'ascens

| Eduard Garcia Molina | Esports

Després de quedar segones en la classificació, les xiques de la secció de volei cadet del CD Biarense, així com la seua entrenadora i entrenador afronten la fase d'ascens.

01

Actualment el CD Biarense juga en la categoria d'Iniciació al rendiment dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en categoria Zonal, tot i que ja han afrontat els dos primers encontres de la fase d'ascens davant el CV Xàtiva, emportant-se les primeres victòries: el passat 30 de març a Xàtiva (2-3) en favor de les biarudes, i el passat 6 d'abril, on jugant a casa les nostres també guanyaren (3-0).

05

Ara l'equip es prepara per als pròxims enfrontaments, tot i que encara no se saben les rivals, sí que s'han anunciat els dies dels enfrontaments, que seran els pròxims 18 i 19 de maig. Els equips contrincants estarien entre altres equips de la geografia del País Valencià, com ara el CV Elx 'B', que ja s'ha classificat també, o presumiblement el CV Sant Joan o l'Illa Grau de Castelló, que tenen possibilitats de classificar-se.

02

Segons ha valorat la seua entrenadora Marisol Troncoso Guill "afronten la fase d'ascens amb moltes ganes i il·lusió", ja que així s'ha demostrat al llarg de la temporada, una trajectòria d'un total de 18 jornades, i que com ha declarat Marisol "va començar molt bé, tot i que a meitat de temporada es van perdre alguns partits però finalment l'equip ho va poder resoldre", per a quedar segones en la classificació i classificar-se per a la fase d'ascens.

 04

03

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 8 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).