El Biarense arranca la temporada amb la presentació dels seus equips

| Esports

El passat diumenge 8 d'octubre, a les instal·lacions deportives de Biar, es va realitzar la presentació del C.D. Biarense; on participaren les distintes modalitats esportives de diferents nivells.

Aquest any, cal destacar la presència del Sénior del Biarense que ha tornat després de 3 anys; així com la renovació de la junta del club. A l'acte assistiren algunes autoritats locals com l'alcalde, Julio Sanjuán; la regidora d'esport, Laura Valdés; el representant de la Cooperativa Eléctrica Federico Rico i el president del Club Fede Fuster. 

01

02

03

 04

05

06

07

08

09

10

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).