L’equip juvenil de futbol del C.D. Biarense aconsegueix l’ascens a Primera Regional

| Pablo Ortín Perpinyà | Esports

El passat dissabte 20 de maig, l’equip juvenil de futbol del C.D. Biarense va disputar l’últim partit de la lliga, a domicili, contra la U.D. Petrelense “B”. Els de Biar necessitaven un empat fora de casa per a assegurar-se el segon lloc i l’ascens de categoria. Van guanyar zero a nou. El contundent resultat és, potser, la mostra de l’ambició d’aquest equip que el proper any jugarà per mèrits propis en Primera Regional.

Els juvenils van arribar a assolir en algun moment del curs la primera posició de la taula classificatòria del grup 11 de 2a Regional. Tot i això, aquest lloc ha quedat finalment en mans de l’Elda Industrial C.F. “B”, amb 71 punts, només un més que l’equip del nostre poble, que n’ha aconseguit 70. A dos punts ha quedat el C.F. Castalla, que al remat ha ocupat la tercera posició.

En total, després de 28 partits, l’equip juvenil de Biar n’ha guanyat 22, n’ha empatat 4 i només ha perdut en dues ocasions segons dades de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV). La mostra d’aquesta regularitat, que els ha portat a l’èxit esportiu, són els 101 gols a favor que han aconseguit i els 27 en contra, menys d’un per partit, que han encaixat.

La direcció de l’equip al llarg de la temporada a nivell esportiu ha recaigut sobre l’entrenador Pau Valdés Colomina i el seu equip tècnic, Vicente de la Asunción, Jose Tomàs Sanjuán Martínez i Juan Carlos Jiménez Valdés.

Cal recordar que l’última vegada que l’equip juvenil de futbol va ascendir de categoria a Primera Regional va ser la temporada 2006-2007. Aleshores, però, els jugadors que acabaven l'etapa com a juvenils podien tenir continuïtat en un primer equip sènior que, ara per ara, no existeix.

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 5 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).