[vídeo] Concert "Biar, festa interior"

| Eduard Garcia Molina | Cultura
[vídeo] Concert "Biar, festa interior"

El passat diumenge 2 de maig la plaça del Convent va acollir el concert de la mà de la Societat Unió Musical "Biar, festa interior". Gràcies a les càmeres de Canal 3 podem tornar a gaudir del meravellós concert.

La Societat Unió Musical de Biar va dedicar cadascuna de les peces a les 7 comparses. Les primeres, la marxa cristiana Jessica de José-Rafael Pascual Vilaplana, a la comparsa de Blanquets i La Victòria d'Enric Alborch, als Blavets. El pasdoble entra en el programa amb els Estudiants i Manuel Rojas Tirado, autor de Nerva. I el bàndol cristià, el va tancar el pas masero Tabal i Saragüells de Mario Roig.

Tres marxes mores van ser les triades per a Moros Vells, Tariks i Moros Nous. Així, s'escoltaren Als Moros Vells de Francisco Ripoll; El Kábila de José María Ferrero i Abenserraig de Saúl Gómez. Dedicada a la Confraria de la Mare de Déu s'interpretà la marxa de processó A La meua Divina Mare. Totes les peces s'interpretaren sota la batuta del director titular de la banda Santiago Perpinyà.

L'article té 11 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).